Moment_Aquest_so_ho_canvia_tot_2
Actualitat, Àudio

Arriba Widex Moment, el primer audiòfon del món que no sona com un audiòfon

Widex s’ha convertit en el primer fabricant mundial capaç d’eliminar el so “desincronitzat” per als pacients amb pèrdues lleus i moderades, aconseguint un so encara més natural. Per això els nous audiòfons WIDEX MOMENT es defineixen com “els primers audiòfons que no sonen com un audiòfon”.
Widex Moment, un audiòfon amb un so que promet “canviar-ho tot”
Processa el senyal de so més ràpid que qualsevol altre audiòfon
Vine a BCN Òptics Martorell i fes una prova gratuïta durant 15 dies.

És sabut que una persona que utilitza audiòfons per primera vegada sol descriure el so com metàl·lic i poc natural. Això succeeix quan el so processat en l’audiòfon arriba al timpà una fracció de segon més tard que el so natural que viatja directament a l’oïda.

Superar aquesta distorsió produïda pels retards ha estat el gran repte del fabricant danès Widex i el resultat és WIDEX MOMENT.

Widex s’ha convertit en el primer fabricant mundial capaç d’eliminar el so “desincronitzat” per als pacients amb pèrdues lleus i moderades, aconseguint un so encara més natural. Per això els nous audiòfons WIDEX MOMENT es defineixen com “els primers audiòfons que no sonen com un audiòfon”.

Tecnologia ZeroDelay: Menys retards, un so més pur

Això és possible gràcies a la tecnologia ZeroDelay, una forma completament nova i revolucionària de comprendre el so: Processa el senyal de so més ràpidament que qualsevol altre audiòfon digital i redueix el retard de processament entre el micròfon i el receptor a menys de 0,5 milisegons, el que permet que els dos senyals de so es trobin pràcticament al mateix temps en el timpà.

Widex és el primer en la indústria a eliminar aquest so ‘desincronitzat’ per a pacients amb pèrdua auditiva lleu i moderada, avançant encara més el so natural de la marca Widex, que ja té el temps de retard més baix en comparació amb la competència. Aquesta ZeroDelay Technology ™ crea una experiència de so més natural.

WIDEX MOMENT compta també amb la tecnologia exclusiva Sound Class, ja present en altres audiòfons de Widex, que adapta automàticament l’audiòfon a les necessitats específiques d’escolta de cada usuari en cada ambient. Sense necessitat de prémer cap botó, WIDEX MOMENT garanteix claredat, comoditat i audibilitat òptimes en cada situació.

L’audiòfon recarregable més petit de mercat

WIDEX MOMENT, disponible en formats intracanal i formats RIC, compta dins de la seva gamma amb l’audiòfon RIC (auricular al canal) recarregable amb el ió liti més petit del mercat, i amb connectivitat directa.

No necessita ni piles ni bateries. Disposa d’un carregador petit i compacte fàcil de transportar en el qual es col·loquen els audiòfons per començar la recàrrega. Una càrrega completa de 4 hores proporciona una autonomia entre 16 i 20 hores d’ús segons el temps de transmissió. No obstant això, si cal, amb una càrrega de 30 minuts pot tenir 4 hores d’escolta per a situacions urgents.

Més connectivitat que mai

En WIDEX MOMENT s’ha actualitzat la connectivitat Bluetooth de 2,4 GHz perquè ara pugui transmetre des de dispositius iOS, TV PLAY ™ * de Widex i altres accessoris de DEX. Una connectivitat que serà possible també des dels dispositius Android.

Amb intel·ligència artificial: L’audiòfon que millora com més s’usa

WIDEX MOMENT s’adapta automàticament a cada entorn per proporcionar la millor audició  i és totalment personalitzable. En aquest sentit, és un audiòfon intel·ligent, ja que aprèn de les preferències de l’usuari i de les preferències de milions d’usuaris per oferir cada vegada una millor audició.

Això ho aconsegueix gràcies a la tecnologia Machine Learning, la mateixa que utilitza Google per millorar el seu traductor o Amazon per mostrar-nos productes que ens poden interessar.

Per això, els usuaris tenen a la seva disposició l’app de WIDEX MOMENT. L’app els permet escoltar dos perfils sonors i dir quin prefereixen. La tecnologia Machine Learning fa que l’audiòfon vagi aprenent de cada decisió que pren l’usuari.

Una adaptació més eficient i personalitzada des del primer moment

El sistema de processat de senyal TruAcoustics permet una adaptació més eficient i personalitzada. L’adaptació és fa amb menys temps i amb més garantia d’èxit.

 

Widex: el fabricant líder en tecnologia auditiva

El fet que Widex hagi aconseguit convertir-se en el primer fabricant capaç d’eliminar el so artificial dels audiòfons i crear una experiència de so més natural és conseqüència de l’esforç d’aquest fabricant en R + D + I. Widex, que ja era el fabricant els audiòfons comptaven amb el temps de retard més baix de la indústria, ha estat protagonista de la major part de les fites tecnològics de la història de la audiopròtesis, com el primer audiòfon digital (WIDEX SENSO, 1996) o el primer audiòfon amb machine learning (WIDEX Evoke, 2018).

Recomanacions per a un ús saludable de les pantalles Visió i pantalles – Què és la SVI?