Moment_Aquest_so_ho_canvia_tot_2
Actualitat, Àudio

Arriba Widex Moment, el primer audiòfon del món que no sona com un audiòfon

Widex Moment, un audiòfon amb un so que promet “canviar-ho tot”

Processa el senyal de so més ràpid que qualsevol altre audiòfon

Vine a BCN Òptics Martorell i fes una prova gratuïta durant 15 dies.

És sabut que una persona que utilitza audiòfons per primera vegada sol descriure el so com metàl·lic i poc natural. Això succeeix quan el so processat en l’audiòfon arriba al timpà una fracció de segon més tard que el so natural que viatja directament a l’oïda.

Superar aquesta distorsió produïda pels retards ha estat el gran repte del fabricant danès Widex i el resultat és WIDEX MOMENT.

Widex s’ha convertit en el primer fabricant mundial capaç d’eliminar el so “desincronitzat” per als pacients amb pèrdues lleus i moderades, aconseguint un so encara més natural. Per això els nous audiòfons WIDEX MOMENT es defineixen com “els primers audiòfons que no sonen com un audiòfon”.

Tecnologia ZeroDelay: Menys retards, un so més pur

Això és possible gràcies a la tecnologia ZeroDelay, una forma completament nova i revolucionària de comprendre el so: Processa el senyal de so més ràpidament que qualsevol altre audiòfon digital i redueix el retard de processament entre el micròfon i el receptor a menys de 0,5 milisegons, el que permet que els dos senyals de so es trobin pràcticament al mateix temps en el timpà.

Widex és el primer en la indústria a eliminar aquest so ‘desincronitzat’ per a pacients amb pèrdua auditiva lleu i moderada, avançant encara més el so natural de la marca Widex, que ja té el temps de retard més baix en comparació amb la competència. Aquesta ZeroDelay Technology ™ crea una experiència de so més natural.

WIDEX MOMENT compta també amb la tecnologia exclusiva Sound Class, ja present en altres audiòfons de Widex, que adapta automàticament l’audiòfon a les necessitats específiques d’escolta de cada usuari en cada ambient. Sense necessitat de prémer cap botó, WIDEX MOMENT garanteix claredat, comoditat i audibilitat òptimes en cada situació.

L’audiòfon recarregable més petit de mercat

WIDEX MOMENT, disponible en formats intracanal i formats RIC, compta dins de la seva gamma amb l’audiòfon RIC (auricular al canal) recarregable amb el ió liti més petit del mercat, i amb connectivitat directa.

No necessita ni piles ni bateries. Disposa d’un carregador petit i compacte fàcil de transportar en el qual es col·loquen els audiòfons per començar la recàrrega. Una càrrega completa de 4 hores proporciona una autonomia entre 16 i 20 hores d’ús segons el temps de transmissió. No obstant això, si cal, amb una càrrega de 30 minuts pot tenir 4 hores d’escolta per a situacions urgents.

M