Avís legal i condicions d'ús

Titularitat:

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Moresola Abrera SL informa que és titular dels llocs web: www.bcnoptics.cat i www.bcnoptics.es.

D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, Moresola Abrera S.L. informa de les següents dades: El titular d'aquest lloc web és Moresola Abrera SL, amb CIF B63134654 i domicili social a l'Avinguda Francesc Riera, 10 – 08760 Martorell (Barcelona) i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona.

L'adreça de correu electrònic de contacte de l'empresa és: info@bcnoptics.com

 

Usuari i règim de responsabilitats:

La navegació, accés i ús pel lloc web de Moresola Abrera, SL confereix la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web de Moresola Abrera, SL, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de Moresola Abrera SL proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web.

Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per Moresola Abrera SL per a l'accés a determinats continguts o serveis of