serveis optics
Detecció de DisfuncionsRetinografiaContactologiaPressió intraocularAudiometriaTallerGaranties de compra i adaptació

Serveis de BCN Òptics Martorell

A BCN Òptics Martorell ens preocupem perquè tots els nostres pacients rebin una exploració del seu sistema visual curosa i detallada:

Gràcies als nostres aparells d’exploració ocular, podem detectar possibles patologies.

Detecció de disfuncions visuals:

Som especialistes en el Control de la Refracció / Graduació: miopies, hipermetropies, astigmatismes, presbícia. detecció i compensació dels defectes refractius a través d’ulleres, lents de contacte.

Detecció i tractament de disfuncions binoculars:

 • Ambliopía o ull gandul
 • Problemes de coordinació entre els dos ulls, com l’estrabisme o la insuficiència de convergència
 • Problemes acomodatius.
 • Defectes oculomotors, com el seguiment i la fixació de les paraules d’un text en la lectura.
 • Disfuncions perceptivo-motores, molt importants en els processos d’aprenentatge dels més petits.

Estudi de la Retina

La retinografia és una prova diagnòstica que, a manera de fotografia, permet obtenir una imatge del fons de l’ull o de la retina.

Mitjançant aquest procediment es detecten diverses malalties que afecten la retina, com ara la degeneració macular associada a l’edat, la retinopatia diabètica o la retinosi pigmentària.

Estem en contacte amb centres oftalmològics on ens valoren els possibles trastorns oculars via mail, per recomanar una visita a l’oftalmòleg en cas de ser necessari.

Especialistes en lents de contacte

Som especialistes en lents de contacte. Treballem amb CooperVision, Johnson&Johnson, Aria Vision, Mark’Ennovy, o Bausch&Lomb, entre d’altres. Sigui quina sigui la teva graduació, t’oferirem la millor proposta per a les teves necessitats i recorda que les lents de contacte poden compaginar-se, sense cap problema, amb les ulleres.

Reemplaçament

Pots escollir l’opció que millor se t’adapti: lents de reemplaçament mensuals, trimestrals, les lents de contacte anuals…

Cosmètiques

També podem oferir-te un ampli ventall perquè puguis escollir les lents que millor et queden. Vols ulls blaus, verds, marrons, negres... de vampir? El que és important, en el cas de les lents cosmètiques, és que ens les demanis amb uns dies d’antelació per poder lluir-les quan vulguis.

Progressives

Si tens vista cansada, podem adaptar-te lents de contacte progressives que et permeten veure a totes les distàncies.

Medició de la pressió intraocular (PIO)

La Pressió intraocular (PIO), també es refereix al rang de pressió mesurable a l'interior del globus ocular.

Existeixen diverses formes de mesurar la pressió a l'interior de l'ull, realitzant-se mitjançant tonometria.

Hi ha factors que poden influenciar el mesurament de la PIO com l'estat de la còrnia, el seu gruix cornial, el radi de curvatura o el grau d'hidratació de la mateixa. A més, portar peces de coll estret, corbates excessivament atapeïdes, respiració entretallada, estrènyer les parpelles o maniobres de Valsava poden augmentar erròniament els rangs de pressió.

En adults sans els valors normals de la PIO es situen entre 10 i 21 *mmHg i solen augmentar amb l'edat.

Una PIO alta de manera constant pot danyar el nervi òptic i produir Glaucoma. Per això, és important realitzar revisions anuals en aquells pacients amb factors de risc.

En pacients amb sospita de PIO alta es poden realitzar mesuraments durant un dia sencer, la qual cosa es coneix com a “corba” de Pressió intraocular.

Serveis d’audiometria

El nostre servei d’audiometria ofereix estudis complets de l’audició. L’estudi és gratuït, demana'ns una cita i coneix quina és la teva salut auditiva.

BCN Òptics Martorell és Centre Oficial Widex perquè la seva la gamma d’audiòfons ofereix pròtesis de darrera generació amb prestacions per a totes les necessitats.

Podem parlar d’audiòfons intra (invisibles), retroauriculars, intrancanal  però sigui quina sigui la teva preferència, t’assessorament en el model i tecnologia més adequada.

El nostre gabinet d’audiometria també t'ofereix servei tècnic i tota mena de complements que facilitaran una bona audició en ambients sorollosos, quan parlis per telèfon o quan vegis la televisió.

Protocol de treball

El centre, funciona d’acord amb el protocol de treball estandarditzat que es basa en els més de 30 anys d'experiència de Widex tractant al pacient hipoacúsic i buscant les millors solucions. Aquest protocol de treball es divideix en tres fases: l'exploració i l'estudi audiològic, l'adaptació de l'ajuda auditiva i el seguiment personalitzat.

---- Estudi audiològic

Abans de realitzar l'estudi auditiu, elaborem una anamnesi per recollir informació d'interès i conèixer les necessitats del pacient.

A continuació, es realitza l'estudi audiològic que permet determinar el grau de la pèrdua d'audició i així definir el tipus d'ajuda auditiva més adequat.

Un bon estudi audiològic consta de les següents proves:

 • Otoscòpia
 • Impedanciometria
 • Audiometria tonal
 • Audiometria verbal
 • Audiometria Via Òssia
 • Llindar d'inconfort

---- Adaptació de l'audiòfon

Un cop seleccionat el tipus d'audiòfon, es realitzen els ajustament necessaris per personalitzar-lo d’acord amb les necessitats auditives del pacient.

Durant el període d'adaptació seran necessàries diverses visites en què assessorem i realitzarem els reajustaments necessaris per aconseguir la millor audició en cada situació.

----Seguiment personalitzat

A fi de verificar que l'eficàcia de l'adaptació de l'audiòfon es manté en el temps i controlar la pèrdua d'audició, planifiquem amb el pacient unes visites de control cada tres o quatre mesos durant el primer any i, posteriorment, mantindrem un seguiment semestral.

El nostre objectiu és que els nostres pacients confiïn en nosaltres i ens considerin el seu aliat més proper per donar resposta als seus problemes d'audició.

Taller propi

Taller òptic
Un cop el fabricant ens ha servit les lents, el nostre taller, i gràcies a maquinaria de tecnologia punta, tallarem la lent per adequar-la a la teva muntura. Aquest servei redueix considerablement el temps d’espera i garanteix una feina de màxima qualitat.

 • Reparació, neteja i ajust de muntures
 • Tall de lents segons el teu model d’ullera...

Taller de neteja i revisió d'audiòfons

 • Audiometries funcionals amb pròtesis auditives per assegurar el seu rendiment.
 • Neteja bacteriana de la protesi auditiva.
 • Presa d'impressions per fer motlles a mida.
 • Ajustaments de programació adequades a les necessitats de l’usuari.

Garanties de compra i adaptació

Òptica

Garantia dels productes. Les nostres ulleres i lents graduades tenen fins 2 anys de garantia davant de qualsevol defecte de fabricació. En aquest període, si necessari, substituirem la muntura o les lents pel mateix model sense cap càrrec addicional. Si no fos possible restituir el mateix model de muntura, el client podrà escollir un altre model de característiques similars.

Garantia d’adaptació. Totes les lents graduades disposen de 2 mesos de garantia d’adaptació. Si en aquest període, el client presenta problemes de visió o manca de confort se li canviaran per unes noves lents de la mateixa qualitat sense cap càrrec afegit.

Assegurança gratuïta per trencament. Al llarg del primer any, a BCN Òptics oferim als nostres clients una assegurança gratuïta que cobreix el 50% del cost total de la muntura o lents en cas de ruptura fortuïta.

Audio

Garantia d’adaptació. Els nostres clients disposen d’un període d’adaptació als audiòfons de dos mesos. Si en aquest període sorgeixen problemes d’adaptabilitat o si es presenta alguna disconformitat, podem canviar de model d'audiòfon, però en cas d'inadaptació absoluta es retornaran els diners pagats inicialment.

Garantia de qualitat. Com a Centre Oficial Widex, els nostres audiòfons gaudeixen, segons el model, d’entre 3 i 5 anys de garantia per averia o defecte de fabricació.

Finançament. Consulta al nostre centre el pla de finançament a 12 mesos sense interessos.

Una opció per a cada necessitat

BCN Òptics Martorell t’oferirà la millor solució a les teves necessitats. Els nostres optometristes us explicaran les característiques i funcionalitat de cada tipus de lent i us oferiran les que millor se us s’adaptin.

Detecció de disfuncions visuals

Ambliopia

Coordinació dels dos ulls

Problemes acomodatius

Defectes oculomotors

Garanties de BCN Òptics

Adaptació

Trencament

Defectes de fabricació

Audiòfons

Si tens qualsevol dubte fes-nos una consulta o concerta una cita