widex-magnify
Actualitat, Àudio

Widex Magnify 100 amb un 25% de descompte fins el 31 de maig

 

Des del 21 d’abril i fins el 31 de maig de 2022, l’audiòfon WIDEX MAGNIFY 100 gaudirà d’un 25% de descompte. MAGNIFY 100 t’ofereix una experiència auditiva impactant. Un producte excel·lent, amb connectivitat i recarregable, a un preu molt assequible.

Si vols conèixer aquest producte, t’oferim una prova gratuïta durant 15 dies. Pots demanar-nos cita complimentant aquest formulari.

La solució RIC recarregable més petita

 

WIDEX MAGNIFY™ és la nostra nova gamma d’audiòfons assequibles. Inclou el model per excel·lència, el mRIC R D, l’audiòfon amb auricular en el canal i bateria recarregable d’ions de liti més petit del mercat.

WIDEX MAGNIFY permet una solució de càrrega sense fil. Al no disposar de compartiment per la bateria, hi ha menys espais perquè es filtri humitat. A més, s’han tractat zones fonamentals de l’audiòfon amb un avançat nano-revestiment resistent a l’aigua per a reduir el risc de danys per humitat.

 

Aplicació Widex Magnify per a telèfon intel·ligents

 

Aquesta aplicació permet controlar per complet l’audiòfon en telèfons intel·ligents Apple o Android.

Es pot transmetre directament des de telèfons amb iOS, i per a Android a través de COM-DEX.

 

Connectivitat total

 

Amb WIDEX MAGNIFY, la connectivitat no es limita a les nostres aplicacions. Gràcies a la nostra gamma de solucions de comunicació, la connexió a un món de sons sempre és possible.

Amplia aquí la informació sobre els nostres audiòfons

 

 

Els òptics alerten dels perills d’utilitzar lents de contacte cosmètiques sense adaptació prèvia L'al·lèrgia primaveral, un malson també per als nostres ulls