widex-evoke1
Actualitat, Àudio

Widex Evoke, el primer audiòfon amb intel·ligència artificial

L’audiòfon que millora amb tu dia a dia

El primer audiòfon del món amb Machine Learning
WIDEX Evoke millora com més es fa servir.


WIDEX Evoke inclou opcions interactives perquè, de manera intuïtiva, puguis triar com vols sentir en qualsevol lloc en el qual estiguis. Podràs controlar la teva audiòfon molt fàcilment. I si no vols fer res? Evoke s’ajusta automàticament al teu entorn i necessitats reals.

Cada vegada que interactues amb WIDEX Evoke, el millores. Imaginem que personalitzes la teva experiència d’escolta al teu restaurant favorit. Al fer-ho, Evoke aprendrà. Farem servir aquestes dades anònimes per seguir actualitzant la tecnologia SoundSense d’Evoke, de manera que sigui més intel·ligent com més es fa servir. És a dir, l’Evoke intel·ligent que adquireixes avui, demà serà encara més expert.

Evoke coneix la diferència entre la música pop i la clàssica. Sap que una reunió sona diferent a una festa. I va amb tu a tot arreu, definint el teu entorn i ajustant-se a ell. Com els sons que t’envolten canvien contínuament, Evoke reacciona de forma automàtica a l’entorn en què et trobes, sense contratemps i en temps real.

  Fàcil d’utilitzar, intuïtiu, personalitzat
Vols un so encara més personalitzat? Digues als Evoke com t’agrada sentir; només has de triar entre les dues opcions de so que l’aplicació Evoke et mostra. La funció SoundSense Learn et presenta dues opcions entre les que escollir. Només has d’escoltar-les i seleccionar la que vulguis, totes les vegades que vulguis. Mai havia estat tan fàcil millorar l’audició en situacions reals del dia a dia.

Tu decideixes el que vols sentir
En entorns sorollosos, necessites que l’audiòfon filtri i bloquegi tot el que pugui impedir-te sentir la parla. Però en situacions silencioses, també vols escoltar els petits detalls. Evoke presenta un controlador integrat que determina el so òptim per a diferents entorns sonors. Perquè puguis submergir-te de ple en la vida real i no perdre’t res.

T’oblidaràs que el portes
Atès que és intel·ligent, Evoke ™ recorda tots els canvis de volum que tu fas i els aplica a situacions semblants, fins i tot si et trobes en un entorn totalment nou. La tecnologia SoundSense Adapt integrada el fa tan intel·ligent que fins pots acabar oblidant que el portes posat.

So real, naturalment
Cada so té les seves pròpies característiques. I, com més real és el so processat, més fàcil resulta sentir-ho. Per això li hem donat a Evoke el so més natural possible en un audiòfon.

Un programa que val per a tots
Si prefereixes no haver de preocupar-te per controlar l’audiòfon, prova el programa Universal i deixa que s’ajusti automàticament als sons que t’envolten utilitzant el Controlador i l’Analitzador Fluid Sound. Si no vols interactuar amb el teu audiòfon, no cal que ho facis.


Consells perquè les teves lents de contacte durin més en perfectes condicions Protocol d'actuació de BCN Òptics Martorell durant l’estat d’alerta sanitària