Sentiràs de pel·lícula
Actualitat, Àudio

Sentiràs de pel·lícula!

Widex Audiòfons ha posat en marxa la campanya de prevenció auditiva “Hi sentiràs de cine”, per animar les persones amb problemes auditius a fer-vos una revisió gratuïta de l’oïda.

I només per provar els nostres audiòfons et regalem 2 entrades de cinema. Promoció vàlida fins el 31 de maig.

BCN Òptics, centre oficial Widex a Martorell, s’ha sumat a la campanya i a més de la revisió, si optes a una prova gratuïta d’audiòfons durant 15 dies et relagarem dues entrades per veure la teva pel·lícula preferida (*). D’aquesta manera, els usuaris d’audiòfons Widex comprovareu com de bé se sent en entorns sonors que habitualment solen ser complicats per als usuaris d’audiòfons.

Els audiòfons intel·ligents Widex s’adapten de forma automàtica a qualsevol ambient i es poden personalitzar perque des del teu mòbil puguis triar en tot moment com vols sentir. L’audiòfon aprendrà de les teves decisions.

El Pla d’audició Widex t’ofereix un complet pack de serveis:

  • Pla de visites gratuïtes durant tota la vida.
  • Garantia de 3 anys.
  • Garantia de satisfacció 30 dies.
  • Assegurança de trencament i de pèrdua i robatori.
  • Piles gratuïtes durant 3 anys.

A partir dels 60 anys d’edat és normal començar a perdre audició, per això, és tan important realitzar revisions periòdiques per assegurar-nos que la nostra audició no empitjora. Una bona solució auditiva ens permetrà viure plenament i sentir amb claredat tot el que passa al nostre voltant.

*Aquesta promoció és vàlida fins el 31 de maig de 1019

Campanya Widex: Ara el teu Pla d'Audició amb intel·ligència artificial Ulleres + ordinador, poden ser una bona combinació?