2n-conveni-martorell-gimnastic-club
Actualitat

BCN Òptics renova la col·laboració amb el Martorell Gimnàstic Club

BCN Òptics Martorell ha renovat la col·laboració amb el Martorell Gimnàstic Club. L’aportació de BCN Òptics ha servit per a sufragar l’adquisició de material, en concret les bosses esportives que les gimnastes utilitzen per a les seves competicions. La motxilla porta estampat el logotip de les dues entitats. Amb aquesta acció, BCN Òptics Martorell vol, un any més, reconèixer i, alhora, donar suport als valors esportius de l’entitat martorellenca.

L’acte protocol·lari de renovació del patrocini es va celebrar el dimecres 28 de novembre al centre òptic, i hi van assistir Gerard Mimó, president de Martorell Club Gimnàstic, i la Sílvia Blanco i la Cristina González, responsables de l’àrea econòmica i administrativa, respectivament, a més de dues de les atletes del Club. Els optometristres i audiometristes de BCN Òptics, Josep Ramón Moreno i Enric Egea, van ser els encarregats de lliurar les motxilles.

El Martorell Gimnàstic Club ha impulsat a la nostra ciutat un projecte vinculat a la gimnàstica artística, en el qual hi participen més d’un centenar de noies. L’objectiu del club, no només és competitiu sinó que es basa en el foment i promoció d’aquesta disciplina esportiva.

Widex ja comercialitza el primer audiòfon sense piles Els nens nascuts durant l'estiu tenen un major risc de tenir miopia