4-370×250
Consells, Òptica

4 consells per triar les ulleres més adequades per a un nen

Per escollir les ulleres més adequades per als petits cal tenir en compte un seguit de recomanacions, la primera comptar amb la seva opinió i triar-la amb ells. Vols saber quines són les altres?

– Que vagi a la moda!: A tots ens agrada anar a la moda, cosa que també és molt important en el cas dels nens, ja que ells s’han de sentir a gust amb les ulleres perquè no les vegin com un enemic . Deixa’ls que trien el color i forma de la seva muntura, amb l’ajuda de l’òptic optometrista encertarà amb l’elecció segur!

– Que el material de la muntura sigui resistent: Els nens corren, salten juguen … la seva vida és molt activa i no està exempta de possibles caigudes, cops de pilota … per això el material de les seves muntures ha de ser molt resistent per aguantar el seu frenètic ritme. Demana al teu òptic optometrista que t’assessori sobre els materials més resistents per als nens.

– Que sigui còmoda: Els nens són molt pràctics, si no se la sent còmoda acabarà per no utilitzar-les. Les ulleres per a nens han de ser el més còmodes i el menys rígides possibles, i són molt recomanables les varetes amb frontissa i moll perquè no es trenquin en posar-se i llevar-. També hi ha ulleres ajustables i altres elements per evitar que ciaguin.

– Comptar amb ulleres de recanvi: Tot i la durabilitat de les ulleres, els nens són nens, i solen ser menys curosos amb les ulleres. Per això, és molt recomanable tenir unes ulleres de recanvi per si de cas.

Font de la informació: Fundació Salut Visual