Els millors audiòfons Widex a Martorell

Per què escollir BCN Òptics com a
el teu centre auditiu?

Perquè comptem amb la millor tecnologia en audiòfons del mercat, els audiòfons del fabricant danès Widex.

 • Tenim els professionals més capacitats i formats.
 • L'excel·lència en la nostra atenció al client: la satisfacció de l'usuari és la nostra prioritat més gran.
 • Fa més de 20 anys que millorem l'audició i la qualitat de vida de les persones.
 • El 92% de les persones que han adquirit audiòfons al nostre centre està satisfeta i ens recomana als seus familiars i amics.
Los audífonos con estilo Widex en Martorell

Audiòfons Martorell · Widex MOMENT SHEER, el so natural

Ja oferim el nou audiòfon Widex MOMENT SHEER, un audiòfon que hereta els avantatges dels audiòfons Widex MOMENT per ajudar les persones a millorar la seva audició, i també la seva qualitat de vida.

Des del seu llançament el 2020, els audiòfons Widex MOMENT han fet més fàcil i còmode per als usuaris escoltar, processar i entendre els sons fins i tot en els entorns més complexos. Widex MOMENT SHEER es basa en aquests beneficis per anar més enllà de l'audició, incidint en una vida més saludable, amb tecnologies avançades que superen els desafiaments de la pèrdua auditiva, i també milloren la vida quotidiana.

Per tot això, el nou Widex MOMENT SHEER arriba al mercat amb el propòsit d'obtenir la perfecció del so natural. La perfecció per ajudar una persona amb pèrdua auditiva a sentir-se més connectada i involucrada amb el món que l'envolta i fer-lo oblidar que està usant audiòfon. La perfecció no es mesura, se sent de manera natural en el so percebut.

4 aspectes essencials dels audiòfons de so natural

 • Portar audiòfons sense notar-los. Sabem que la primera experiència amb uns audiòfons duna persona amb pèrdua auditiva és fonamental. Una experiència negativa pot fer que es replantegi la voluntat d'adaptar-se uns audiòfons, mentre que una experiència positiva pot fer que se senti més connectada amb la vida del que hagi estat en anys. D'aquí la importància que uns audiòfons ofereixin un so plenament natural, que és el que aconsegueix PureSound, tecnologia integrada als audiòfons Widex MOMENT SHEER. Gràcies a la Tecnologia Zero Delay, MOMENT ofereix el processament de so més ràpid i elimina les distorsions perquè el so sigui completament natural.
 • Sentir una sensació plena de pau interior. MOMENT SHEER amplia l'univers d'estimulació de so fractal amb Widex SoundRelax, una nova paleta de sons fractals dissenyada per relaxar la ment i ajudar a la concentració. L'objectiu és trobar noves i innovadores maneres de relaxar l'usuari per allunyar-lo de l'estrès i perseguir-ne el benestar.
Audífonos Martorell económicos
 • Gaudiu d'una audició a mida a qualsevol lloc. Amb MySound 2.0 l'usuari tria les preferències d'audició a través d'una sèrie de comparacions A/B que us guien cap al millor so amb Intel·ligència Artificial (IA). MySound també proporciona una recomanació automàtica gràcies a IA a partir de les preferències de so dusuaris de tot el món optimitzades per a lusuari en cada moment. A més, amb la app de MOMENT, dins de My Sound, l'usuari té més capacitat de personalitzar la seva audició, a més d'una millor gestió i control des del mòbil.
 • Sentir-se a gust amb un mateix i amb els seus audiòfons. Tots els productes de la gamma MOMENT SHEER tenen un diseny premium que harmonitza el seu look estètic amb la seva excel·lència audiològica.

BCN Òptics · Centre Widex en Martorell

BCN Òptics Martorell us ofereix la millor solució auditiva. Els nostres audioprotesistes t'expliquen la funcionalitat i les característiques de cada audiòfon i t'ajuden a triar el que millor s'adapta a les teves necessitats.

Causes de pèrdua auditiva

Neurosensorials
Conductives
Audifonos inteligentes
Audífonos Martorell, conectividad total
Audiòfons amb connectivitat

BCN Òptics posa a la vostra disposició a Martorell equips que us permetran connectar-vos als dispositius mòbils, tant en versions per a Iphone com Android. I accessoris Bluetooth per expandir la connectivitat.

Adaptables des de casa

Pensant sempre en la comoditat de l'usuari, i en la seguretat sanitària, WIDEX ha desenvolupat la tecnologia WIDEX REMOTE CARE. L'audioprotessista i l'usuari es connecten mitjançant un telèfon intel·ligent, i l'audioprotessista realitza els paràmetres a l'audiòfon a distància.

Audífonos recargables

Audiòfons recarregables + deshumidificador

Amb Charge&Clean, de Widex, podràs cuidar millor els teus audiòfons Widex recarregables.

El carregador 3 a 1 ofereix:

 • 4 hores de càrrega per a un dia complet  / 30' de càrrega per a 4 hores d'ús
 • El tractament amb llum UV-C elimina fins al 99,99 % de bacteris, virus i fongs
 • Procés de càrrega per garantir el rendiment òptim de la bateria.
Si tens qualsevol dubte fes-nos una consulta o demana una cita