Audiòfons a Martorell

Audiòfons a Martorell · Audiòfons WIDEX de darrera generació

Si busques Audiòfons a Martorell, BCN Òptics Martorell és centre de referència en Audiòfons al Baix Llobregat Nord. Centre oficial d'audició WIDEX oferim totes les novetats d'aquesta marca danesa, líder mundial en tecnologia d'audiòfons.

Audiòfonos a Martorell · recargables

Audiòfons a Martorell · Audiòfons sense piles · Audiòfons recarregables

Dins de la nostra gamma d'audiòfons, oferim audiòfons d'última generació WIDEX, audiòfons sense pila, audiòfons recarregables amb bateries de ió-liti, també en els models més petits.

Audiòfons a Martorell · Audiòfons intel·ligents

Si el que vols és una adaptació perfecta per a cada situació, la gamma WIDEX EVOKE  ofereix el primer audiòfon del món amb tecnologia Machine Learning. Amb ells l'usuari pot dir-li a l'audiòfon quina és la seva intenció d'escolta en cada situació. I l'audiòfon anirà aprenent de cada decisió de l'usuari i anirà millorant cada dia.

Audifonos Martorell. Audífonos inteligentes

Audiòfons a Martorell · Audiòfons amb so natural

A BCN Òptics trobaràs la darrera generació d'audiòfons WIDEX MOMENT, pensats per oferir un so més natural i pur.

Amb la tecnologia ZeroDelay i el programa PureSound de WIDEX el senyal de so es processa més ràpidament que qualsevol altre audiòfon i el seu sistema TRUACOUSTICS permet una adaptació més eficient i personalitzada a les teves necessitats.

Audiòfons a Martorell, adaptats a qualsevol necessitat i economia

L'oferta d'audiòfons a Martorell que ofereix BCN Òptics és la més àmplia del mercat i dóna solucions per a qualsevol necessitat i butxaca, sempre amb la màxima qualitat i la millor tecnologia, com les que recull WIDEX ENJOY, la millor gamma bàsica d'audiòfons del mercat.

Aquests audiòfons ofereixen una impecable qualitat de so, redueixen els sorolls, milloren la parla en situacions de soroll i permeten gaudir dels sons més suaus. Amb aquests audiòfons, a més, gaudiràs d'una audició confortable durant tot el dia.

Audífonos Martorell económicos
Audífonos Martorell adaptables

Audiòfons a Martorell, audiòfons de gran potència

Audífonos Martorell, super potentes

Sigui quin sigui el teu problema d'audició, a BCN Òptics trobaràs l'audiòfon apropiat, i si requereixes de necessitats especials podem oferir-te els audiòfons superpotents de WIDEX.

Audiòfons retroauriculars per a persones amb pèrdues auditives profundes. Widex disposa de dues tecnologies: La dels audiòfons WIDEX SUPER i WIDEX SUPER POWER. Proporcionen un so natural i et permeten accedir a sons que abans no podies sentir.

BCN Òptics - Centre Widex a Martorell

BCN Òptics Martorell t’oferirà la millor solució a les teves necessitats. Els nostres audioprotesistes t'explicaran funcionalitat i característiques de cada audiòfon i t'oferiran el que millor se t'adapti.

Què pot causar pèrdua auditiva

Neurosensorials
Conductives
Audífonos Martorell, conectividad total
Audiòfons amb connectivitat

Entre la gamma d'audiòfons que BCN Òptics posa a la teva disposició a Martorell trobaras equips que et permetran connectar els teus dispositius mòbils, tant en versions per a Iphone com Android.

WIDEX REMOTE CARE

Adaptables des de casa

Pensant sempre en la comoditat de l'usuari, i en la seguretat sanitària, WIDEX ha desenvolupat la tecnologia WIDEX REMOTE CARE, un sistema d'assistència a distància que permet realitzar una adaptació dels audiòfons en remot.

L'audioprotesista i usuari us connecteu mitjançant un smartphone, i l'audioprotesista realitza els ajustos a l'audiòfon a distància. Molt aviat a BCN Òptics, per a tot tipus d'audiòfons.

Si tens qualsevol dubte fes-nos una consulta o demana una cita